Chinta

Genap setahun usia perkahwinan pada 2 jun baru-baru ini.Alhamdulillah kesyukuran aku panjatkan kepada Ilahi kerana telah dikurniakan jodoh yang telah menjadi pelengkap hidupku.

Serta dengan limpah rahmatNya telah dikurniakan kami cahaya mata sihat dan tiada cacat celanya. Syukur Alhamdulillah dan InsyaAllah amanahNya akan kami berusaha tunaikan.

The Other Half surprise me with a bouquet of flower. Wah sungguh tak disangka. So not him la tp perempuan mana tak suka bunga kan? Kalau mulut cakap tak suka, at least kat hati tu mesti ade sikit rase suka. Ye tak..hehe

Aku plak tak belikan ape pun untuk The Other Half..takde kesempatan. Cuma wishes je yang boleh bagi..rasa terkilan tapi hopeless tak boleh buat apa xde transport + nk pikir nk tinggalkn Aisyah pd siapa..

Harap next time it will be better and a well prepared celebration.

This entry was published on June 10, 2012 at 8:27 pm and is filed under love. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: