Jom Rileks dan Santai

Hai dah bersawang blog ku ni..Huhu..

                         Since the past couple of month tersangatlah busy mencari rumah sewa baru, menyiapkan persiapan untuk My Big Day dan sibuk dengan kerja-kerja office, rasanya perlulak jugak kan untuk rilekskan diri dan dimanja-manjakan. Dr Nur dan Shida beria-ia ajak ke spa untuk one pampering session. Nasib baiklah time tu ade offer dekat MYDEAL.com. Sangatlah berbaloi, OK!

                        Agak teruja dan sceptical pada mulanya sebab tak pernah pergi ke spa. Tapi sekali dah cuba nak lagi. BEST. Check out spa yang kitorang pergi..

embunseri

                           Spa Embun  Seri ni terletak di Shah Alam berdekatan dengan Stadium Shah Alam. MYDEAL offer RM 33 untuk sesi relaxing massage + whole body scrub + eye pillow session. Lepas je sesi urut dan scrub tu nampak jelaslah perubahan pada kulit. Untuk wanita yang berkerjaya rasanya sangat berbaloi untuk rilekskan dan manjakan diri anda dengan berkunjung ke spa. Release tension + rasa sangat dihargai.

                          Papepun kalau takde Dr Nur dan Shida yang pushkan agaknya tak pernah nak jejak kaki ke spa ni. Hehe. BTW, thank you u all..Berbaloi-baloi!

Next beauty trip:  manni&pedi🙂

This entry was published on May 30, 2011 at 12:24 pm and is filed under Places. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: