Mengimbas Kenangan

Alhamdulillah. Perpindahan kali ini moga ada hikmah di sebaliknya. Yang pasti terima kasih Jantung Manis atas sokongan, keprihatinan, kesabaran dan sentiasa berada di sisi bila saya kesusahan. Terima kasih juga untuk kata-kata semangat, nasihat dan dorongan, meredakan keresahan dan kesedihan di hati saat berpisah dengan keluarga. Terima kasih kerana sanggup mendengar rungutan, bersama menghadapi kesusahan dan paling penting terima kasih atas kasih sayang yang tak mungkin dibayar dengan wang ringgit.

Last week pergi Johor ade induction and BTN dekat KSKB JB. Rase macam reunion pn ade. Gembira rasa hati bile dapat jumpe geng 401 tapi sayangnye Alin takde sebab nama dia tercicir. Takpe nanti blh wat gathering bile ade time semua. After induction tu kitorang keluar ronggeng rasa macam balik time belajar dulu bahagianya..rase sedih mase nak kene balik KL tu..

Harap next chapter will be a better one.Aminn.

This entry was published on September 28, 2010 at 11:40 pm and is filed under friends, work. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Mengimbas Kenangan

  1. Good luck azie di tmpt baru, aku pun rindu waktu2 meronggeng x tentu hala zaman remaja dulu dgan korang sume…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: