cameron highland

22 Julai haritu aku ke KL untuk berjumpa Jantung Manis. How i missed him..hehe. So plan asalnye nak jalan2 KL je. Tapi last minute Jantung Manis amik cuti sehari dan decide nak ke Cameron Highland jalan-jalan.

So the next day, Jumaat tu kitorang gerak pergi Cameron. Overall 3 jam gitu la dari KL. Kesian Jantung Manis, penat drive aku kat sebelah tidur je. Apelah co-pilot ni boleh plak dia tidur.

Sampai-sampai dah check in hotel, aku rileks je kat bilik aku dulu. Dah malam tu baru kitorang jalan-jalan pergi Night Market kat situ.  Then dah habis pusing satu Night Market tu, Jantung Manis ajak kitorang jalan-jalan around situ. Time turun bukit tu takde masalahnye, time naik bukit tu boleh tahan la jugak hehe..

Takde aktiviti sangat pun, nak cerita banyak-banyak malas nak taip. Jom layan gambar~~

kat depan cactus point

Jantung Manis🙂

muke excited nak beli kaktus comel

hati-hati nanti tercucuk duri kang..hehe

tekun memilih kaktus (pow Jantung Manis) hehe

wow besarnya

perempuan dan bunga tak dapat dipisahkan..yeke?

time ni lah perlunya tripod ok

cover perut sket..haha jangan marah ;0

Lastly, hasil operasi. Thanks Jantung Manis.

Thanks a lot Jantung Manisku for the wonderful time spent together.. really appreciate it🙂

This entry was published on August 11, 2010 at 1:49 pm and is filed under love, Places, Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: