Cuti sakan

This is the first time dalam entire work history aku cuti paling lama. 8 hari..Heavennya~~~ Lagipun better amik cuti panjang daripada duk kat Manufac yang rilek tu. At least aku boleh kuar jalan2.

Berkenaan gaji yang tak masuk tu aku usahakan dengan Human Resource. Nasib baik they all cakap akan try nego ngn KKM. Or HUSM akan give some kind of allowance ke. Taknak la tak bergaji trus.. Huhu

First Ramadhan ni of course still disambut dengan parents…Seronoknya..Best kan?best kan. Nasib baik duk ngan parents, parents will always support me emotionally and physically..hehe

This entry was published on August 5, 2010 at 11:31 am and is filed under family, life. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Cuti sakan

  1. ko cuti lamenyeeee. meh la turun kl😛

  2. alin..
    aku baru pegi KL last week. Tapi aku duk kejap je sbb Azhar ajak g Cameron Highland. So trip aku (Kelantan-KL-Cameron-KL-Kelantan) kelam kabut n xsempat nk roger ko. Nanti aku pergi sane lagi aku roger Ok🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: