Chinese New Year 2010

Dah lama tak update blog. Dah bersawang agaknye blog ni. Lately sibuk di TDM, present case, comment on levels dan on-call.

Cuti CNY haritu sangat la best! Jantung Manis balik dan tibalah masanya kami berjalan-jalan. Walaupun kami cuma sempat pergi area-area pantai je sebab jem yang sangat teruk di bandar Kota Bharu ni kan. Biasenye Kota Bharu ni tak de istilah jem, cume time aritu seriously memang takyah mimpi nak masuk bandar or else stuck kat situ.

Saye gembire sebab ini je mase yang kitaorang boleh catch-up and borak puas-puas. Dalam phone pun boleh borak, tapi xde facial expression laa. hehe..

So, layan gambar-gambar sebab malas nak taip panjang-panjang.  :)

panass

gambar poskad

candid

🙂

;

:))

okeh.bye~~

This entry was published on February 20, 2010 at 9:30 pm and is filed under love. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Chinese New Year 2010

  1. hii azie..bestnya dating kat pantai;p

    xoxo
    pja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: