New

New year, New day….

Mostly orang akan buat new year’s resolution. Tapi yang tahun lepas pun ade yang tak tercapai. Well, tahun ni tak nak buat any resolution sebab nanti tak tertunai janji pada diri sendiri plak. So, lalui je tahun ni tekad utk be the best in whatever things that i do. Chaiyokkk!!

Looking back at 2009 dah banyak things dah di accomplish. The biggest accomplishment is finishing my degree. Selama 4 tahun tunggang terbalik baca buku akhirnye Grad jugak. And also forget to mention, pass forensic exam. Yeah, satu kepuasan bagi diri sebab tak perlu nak repeat lagi.

So, im looking forward for 2010 and hoping that i would accomplish more in 2010. And to all friends, all the best for the new beginning of this year and good luck in whatever things that u guys do🙂

This entry was published on January 1, 2010 at 1:56 pm and is filed under life. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: