Congratulations

big sis big day

Tahniah for my dearest big sis because of her engagement to mr ruffian ridzar. Tumpang gembira for her big day. Overall haritu sy penat betul sebab jadi driver ke sana sini sampai dah tak larat untuk jadi photographer. hehe.

By the way, last 20th december genap la saya berumur 23 tahun. I guess im a year older now. and a year wiser🙂 i hope. Thanks to all friends yang greet warm wishes on that special day. Luv u guys *heart smiles*

Oh oh tak lupe saya rase sangat gembira sebab pass Pharmacy Forensic Exam 2009 aritu. So, x perlu la bace buku law lagi sebab tak perlu repeat. Oh yeah!🙂

Minggu ni last week kat CDR. Komen saya, mule-mule tu tak ok tapi last-last tu best la plak. So far banyak sangat benda dapat belajar sebab dulu time undergrads tak suke Oncology dan main hafal aje all the regimen and protocols tu. Skang ni dah keje haruslah belajar dan pahamkan *sigh* Hehe.

Eventhough all things went my way, tapi still rase something is missing..

My jantung manis.

This entry was published on December 23, 2009 at 9:35 pm and is filed under family, life, love. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Congratulations

  1. haaaaa kakak ko dah tunang. congratssss kat along ko🙂
    p/s: ha ape lagi, ko bile lak?😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: