rase gembire bile dapat berjumpe

Anyway, tajuk tu bunyinye cam kelakar je..

Weekend lepas tersangat lah bestnye sebab:

1. Saya dapat jumpa Jantung Manis

Wah wah hepi tak terkata rase macam boleh kena diabetic je. En Azhar sangat bermurah hati untuk menjadi teman ke mane-mane wedding yang perlu di attend eventhough saye tahu die tak suke tempat sesak penuh orang ramai. Walaupun die berusaha nak penuhkan hajat buah hatinye yang banyak demand tu, tapi die tetap tak boleh cover muke uncomfortable nye tu. Haha. Sorry dear.

2. Saya dapat jumpe Adini and En Aye

Terima kasih tak terhingga pada Dini sebab sanggup berikan tempat tidur nya untuk saye. Tak lupe time  Dini belanja sebab dah dapat first pay. By the way thanks untuk housemate dini yang sangat nice- AM ngan Ili. You guys, rase seronok sangat bile kite bertiga dapat hangout and pegi tengok muvee kt KLCC. Tengok New Moon plak tu (im a fan of twilight saga). Credit to En Aye sebab blanje tiket wayang. Terima kasih daun keladi *wink*

3. Saya dapat jumpe Geng 401 and klasmate BSC Pharm

Hepi sebab cam buat small reunion kat Surya’s wedding. Surya hot giler in red dress aritu. Rase tak percaya semua dah nak kahwin kan? Best sangat sebab bile jumpe tu banyak je benda nak updates. Hepi tengok Alin and her BF. So sweet..

4. Saya dapat jumpe keluarga si Jantung Manis

Ni memang wajib kene pergi. The last time mase konvo, akak die siap tempah kek dengan wish “Dear Cik Sue,Happy Graduation Day”. Terharu okeh sebab walaupun belum jadi ahli family diorang dah di treat cam ni. Oh so terharu..Dahla time tu tak pegi pun sebab ayah tak sihat. Budak-budak comel tu pun asyik call tanye bile nak datang. So bile finally get to see them, rase puas hati. Heh *heart smiles*

Tapi time nak balik tu rase sedih sangat nak tinggalkan si Jantung Manis. Haish, bile la boleh jumpe lagi.. Papepun hope next time ade lagi chance nak berjalan-jalan. Jom.

This entry was published on December 16, 2009 at 4:29 pm and is filed under friends, love. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: