Just another day

So it is just another day of my life.

10.49 pm. Aku masih belum tidur walhal kepala dah rasa berat dan badan rase sangat penat. Tengah menunggu jantung manis yang missing in action, entah ke mana. Rutin aku setiap hari, aku pasti akan call die sebelum tidur. Kalau tak dapat call, pasti aku akan tidur dan di tengah-tengah malam sunyi tu aku akan terjaga persis mengalami mimpi buruk. Siap jerking lagi. Bukan kene seizure ok. Haduish. Benda routine kalau tak dibuat pasti terasa sesuatu yang tertinggal.

Bagi aku long distant relationship, CHALLENGING. Perlukan tahap kesabaran melampau. It’s been a week full of fights and arguing sebab both parties susah nak communicate. Die pun maybe surely kepenatan sebab kursus, tengok site kehulu kehilir and didn’t even have his own off day to rest. But all I want is time to share each others stories and have a little chat. Is it too much to ask?

Yang tinggal hanyalah teknologi ni yang mampu hubungkan aku dan die. Macam mane la orang zaman dolu-dolu bercinta ek? Hmm.  Sometimes aku pikir, if i were to close my eyes and try to remember what he look like maybe aku pun tak boleh ingat. Sebab lama dah tak jumpe. Sebenarnye 3 minggu je pun. Sabarlah wahai hati.

So enough of the blabbing. Sebenarnya aku dah weng sebab aku rindu jantung manisku.

Oh lupe! Harini saya pegi CPD (Continuous Pharmacist Development) talk. *yawning* Time tu petang, i just cant help it. Jom layan gambar. Sempat lagi tu.

aku dan irma :)

aku dan irma🙂

latest look of his.letak kat sini supaya aku blh ingat camne rupe die.haha

latest look of his.letak kat sini supaya aku blh ingat camne rupe die.haha

Ok lah.  Harus tidur sekarang. Nanait semua.

This entry was published on August 18, 2009 at 11:24 pm and is filed under life, love. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Just another day

  1. aziee…aku slalu kol 10 dah pengsan…wahaha…paling hebat pun aku tahan sampai kol 11 je…walopun aku sbenarnye x ngantuk lagii, aku tetap nk masuk tido kol 10…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: